Vrei sa faci o excursie in tara vecina? Sau o tranzitezi catre alte destinatii? Daca iti pregatesti concediul, pune vigneta in capul listei!
Anumite portiuni din drumurile nationale ale Ungariei si autostrazile pot fi tranzitate numai dupa ce achiti taxa de utilizare a drumurilor – e-vigneta.

E important sa intri in atmosfera de concediu relaxat si sa lasi grijile deoparte. Pentru aceasta, asigura-te mai intai ca te-ai informat asupra conditiilor pe care trebuie sa le respecti atunci cand esti pe teritoriul Ungariei.

E util sa afli ca la punctul de trecere al frontierei Nadlac II, soferii romani risca sa fie amendati daca lipseste vigneta. Fiti cu ochii in patru dupa primul ghiseu care va iese in cale sa cumparati vigneta! In cazul in care nu ati reusit sa depistati locul si intrati in Ungaria fara a avea vigneta, echipajele de politie maghiara opresc masinile la doar 2-3 km dupa trecerea frontierei, chiar inainte ca soferii sa mai poata avea o alta sansa de a achizitiona vigneta.

Recomandarea noastra este sa achizitionati vigneta electronica printr-un singur click! Plateste cu cardul prin platforma online TPark sau prin aplicatia instalata pe telefonul mobil TPark pentru Android. Poti afla toate detaliile pe siteul firmei Piconet din Timisoara.
Avantaje: va puteti planifica orice calatorie din timp, evitati opririle inutile, economisiti bani, timp si nervi!
Concediu placut!